Alle actuele aanbiedingen van Berg en Berg Rockanje.

We vinden het fijn om jou als klant regelmatig te laten profiteren van onze aanbiedingen. Als we speciale acties hebben, vind je ze hieronder. Mocht je geen actieaanbiedingen zien, dan kun je altijd het formulier voor gratis interieuradvies invullen. Uiteindelijk gaat het altijd om een goed advies en een voorstel, met een bijpassend bedrag onder de streep, waar je blij van wordt. En juist daar zijn we goed in en gaan we voor.

 

Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

40% korting op elke 2e NL Label zonwering

Geniet van de winterzon zoals jij dat wil. Met de juiste zonwering filter je het daglicht subtiel en geheel naar wens. En vergeet niet de isolerende werking! NL Label heeft met aandacht de mooiste kwaliteiten jaloezie├źn, duettes, pliss├ęs, rol- en vouwgordijnen voor je samengesteld, in verschillende kleuren, materialen en dessins. Kom langs en bekijk de collecties!

40% korting op elke 2e meter NL Label gordijnen

Op zoek naar manieren om energie te besparen? Gordijnen zijn isolerend en bovendien een sfeervolle toevoeging aan een ruimte. Of je nu voor gevoerde gordijnen, inbetweens of een combinatie van zonwering en gordijnen gaat; de keuze in stoffen en dessins is oneindig. Kom langs voor persoonlijk advies waarbij we samen op zoek gaan naar de mooiste NL Label gordijnen voor jouw huis.

40% korting op elke 2e meter NL Label tapijt

Een zacht tapijt onder je voeten bij het opstaan, dat is het ultieme comfort! Het is de meest isolerende en geluiddempende vloer en verkrijgbaar in vele kleuren en dessins. De collectie van NL Label kent mooie hoogwaardige kwaliteiten. Kom langs en voel het verschil

40% korting op elke 2e meter NL Label vinyl

Ben je op zoek naar een warme, uitnodigende vloer die ook nog eens comfortabel en geluidswerend is, dan zit je goed met vinyl! Onze prachtige NL Label collectie biedt een brede keuze aan dessins, van gietvloer tot visgraat. In de NL Label collectie vind je een brede keuze aan kwalitatief vinyl. Kom langs en vergelijk zelf!

40% korting op elke 2e meter NL Label PVC

In de collectie van NL Label vind je een uitgebreide keuze kwalitatieve PVC vloeren. Iedere vloerenwens, zoals een visgraat of betonlook, kunnen we hierdoor realiseren. Benieuwd naar de collectie? Kom langs voor een maatwerk oplossing voor jouw huis!

Persoonlijk interieuradvies op maat

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Vereist
Other details
Vereist

Ik ga akkoord met het privacybeleid

Inschrijven nieuwsbrief