Het idealelicht methorizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn echte sfeermakers in huis. Door de verstelbare lamellen kun je het daglicht en de sfeer precies naar wens afstemmen. De positie van de lamellen bepaalt of je veel licht in huis haalt, het daglicht subtiel filtert of volledige privacy ontstaat. De Luxaflex® serie Jaloezieën bestaan er in verschillende uitvoeringen, van aluminium tot hout. Maak kennis met deze sfeermakers van Luxaflex®.

De manier waarop daglicht door het raam schijnt kan magisch zijn. Zeker wanneer je erop let, is het iedere dag anders. Niet alleen het felle zonlicht, maar juist ook in de vroege ochtend en avond, kan het gefilterde licht een bijzondere blauwe, roze of gele gloed hebben. Hierdoor verandert direct de sfeer in huis. Met horizontale jaloezieën kun je hier eigenlijk het meeste van genieten. Hiermee controleer je het daglicht, maar weert het niet. Door te spelen met de stand van de jaloezieën stem je de kracht van het licht af op je eigen stemming. Zo voel je optimaal de rust en sfeerbeleving in je interieur.


Horizontale jaloezieën voor elk interieur

Van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot super matte tinten, het bijzonder gevarieerde aanbod Horizontale Jaloezieën biedt een passende afwerking voor alle smaken en interieurs. De collectie omvat trendy pastelkleuren, luxe ogende metallic tinten en natuurlijk hout met een warme uitstraling. Elke tint verandert de lichtinval over de lamellen, zodat het design nog beter tot uiting komt.

Nieuwe kleuren en materialen

De collectie Horizontale Jaloezieën is opgefrist en uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. Zo is nu ook de 50 mm Jaloezie leverbaar in MegaView® uitvoering voor een maximaal uitzicht bij grote raampartijen. Bovendien zijn ze op een verantwoorde en respectvolle manier geproduceerd van 98% gerecycled aluminium.

Elegante houten jaloezieën

De collectie Houten Jaloezieën van Luxaflex® bestaat uit zowel natuurlijk hardhout als stijlvol imitatiehout dat extra duurzaam is. Kies uit prachtige natuurlijke nerven, strakke grijstinten of trendy kleuren voor een unieke stijl. Het hout draagt het FSC®-keurmerk, is op ethisch verantwoorde wijze verworven en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, zodat je er met een gerust hart van kunt genieten. Dag in, dag uit.

Nieuw: kies je eigen kleur

De collectie is leverbaar in populaire trendkleuren van diepzwart tot Scandinavisch blankhout. Ook zijn er glanzende en matte afwerkingen en unieke patronen. Zit jouw perfecte kleur er niet bij? De lamellen kunnen met 'kleur op maat' worden geleverd in elke gewenste kleur.

De hele maand mei staat bij ons in het teken van Luxaflex® raamdecoratie; raambekleding van hoge kwaliteit op maat gemaakt voor elk raam en elke woonstijl. Bij Jouw Binnenhuisadviseur vind je noviteiten én mooie aanbiedingen. Bekijk deze alvast in ons Luxaflex® inspiratiemagazine. Haal het magazine nu gratis bij Berg en Berg Rockanje of bekijk 'm direct online.

ik help je graagbij het maken vande juiste keuze.

ik wil productadvies.

in de winkel of bij jou op de bank.

Maak een afspraak voor een ‘dat had ik zelf nooit kunnen bedenken’ interieuradvies. Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op om een afspraak te maken.


Wij gebruiken jouw informatie alleen om een afspraak te maken. Niet voor andere commerciële doeleinden. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.